Se incarca...

Renuntarea la cumparare

Clietul nostru beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a anunta returul unui produs, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri .

Rambursarea banilor se face in termen de maxim 14 de zile din momentul primirii produsului de la cumparator, prin transfer bancar in contul ales de dumneavoastra, iar taxele de trnasport pentru tur si retur sunt suportate de client.

Produsul returnat trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

       -  Sa nu fie deteriorat;

      -   Sa nu contina urme de utilizare (pete, zgarieturi, lovituri, etc.);

     -  Sa nu fi suportat socuri electrice cauzate de o pana de curent sau contactul cu lichide;

   -   Sa fie impachetat corespunzator in cutia originala a acestuia, nedeteriorata, cu toate accesoriile primite si etichetele intacte;

      -   Sa aiba asupra sa toate documentele cu care a fost expediat (factura, certificat de garantie, certificat de conformitate, manual, instructiuni de folosire).

Nu pot fi returnate urmatoarele categorii de produse conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014

      -  Produse care prezinta modificari fizice (lovituri, ciobiri, zgarieturi, pete, socuri);

       -  Produse aduse pe comenzi speciale;

      -   Produse de ingrijire personala, igiena casei sau personala, accesorii medicale desigilate (periute de dinti, ata dentara, aparate de epilat, aparate de ras, si altele);

     -    Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie sanatatii sau din motive de igiena care au fost desigilate de consumator;

      -   Produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente; 

     -    Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma (proteine, vitamine, suplimente alimentare).

Daca produsul returnat a benificiat de transport gratuit la livrare, clientul va suporta si costul transportului initial.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea proceduri de returnare supusa unor taxe readucere a produselor la starea in care au fost livrate.
Diminuarea se aplica intre  10%-90% din valoarea initiala a produsului. Taxa de diminuare va fi comunicata catre client la receptionarea produselor modificate.

 Produsele se vor returna in maxim 5 zile calendaristice de la primirea confirmarii.

 

Pasi ce trebuie urmati pentru returul produsului:

1.Notificarea se poate face urmand una din cele 2 variante:

a. Trimitand pe email (office@emperio.ro)  o instiintare prinvind returul.

b. Telefonic la numarul: 0720520080 .

2. Firma noastra va va contacta pentru a stabili datele de livrare pentru retur si contul in care doriti sa va facem plata.

3. Verificam conformitatea produsului si rambursam banii in termen de 14 de zile, prin transfer bancar in contul transmis de cumparator pe email.